OM FOTOGRAFIET

Fotografier der dokumenterer, iscenesætter

og eksperimenterer med virkeligheden


Jeg troede, at jeg havde hele verden perfekt indrammet, men nye perspektiver fandt mig.

Måske er det derfor jeg aldrig stopper med at fotografere.

"At indfange og skabe billeder, at fortælle en historie, at udtrykke den jeg er og kombinere det i ét. Det må være det, som holder flammen i gang hos mig". For mig er det nøglen til den kreative proces, som jeg finder konstant udfordrende og inspirerende.

Jeg er begejstret for nye ideer og projekter. Processen i at fotografere og præsentere fotografiet i en kvalitet, der repræsenterer mit personlige udtryk, er det der gør, at jeg kan være i denne verden.

Fotogalleri

En samling af personlige projekter

BACK TO BLACKSort/hvid - monochrome


Jeg elsker det monochrome fotografi. Sort/hvid er mere udfordrende for mig, fordi jeg ikke har farver at falde tilbage på. Sort/hvid giver mig mulighed for at begynde at tænke over centrale elementer som belysning, komposition, elementer ind og ud af rammen. Elementer jeg måske ellers ikke fokuserer på.

I en verden, der ofte praler af, hvor mange millioner farver et TV- eller en iPhone er i stand til at producere – der elsker jeg den udfordring at bringe alle nuancer i sort/hvid ud i et billede. Hvis jeg kan få dig til at se på fotografiet, har jeg gjort mit arbejde, og min mission er fuldført!

FORSIDEN    I    SENEST NYT    I    MUSIKKEN    I    FOTOGRAFIET    I    GRAFISK    I    KONTAKT

© 2019 Ivan Sand