SENESTE NYT

Seneste nyt

SAND & HARBO

Tønder Festivalen 1984

 

Sendt på DR samme år

NYT WEBSITE

Så fik Panisara Buddee lavet sin hjemmeside. En nystartet klinik i Ringkøbing.

Besøg siden eller tag et smut forbi Pani Massage når du er på disse kanter.

Lun og humorfyldt koncert med Nalle & His Crazy Ivans

På en solbeskinnet eftermiddag, lørdag den 4. august, trådte Nalle & his Crazy Ivans ind på Amfiscenen på Brandts i Odense som et af mange indslag på Jam Days-festivalen.


Tekst og foto: Peter Widmer

NYT WEBSITE

TOM DONOVAN

www.tomdonovan.info


Så er Tom Donovans nye hjemmeside klar.

Tom Donovan - den irske troubadour og entertainer er formentlig den sanger, der har den største samling af irske ballader på sit repertoire.

Det har været en fornøjelse at designe Toms website. Ønsker du også en hjemmeside så kontakt mig, det er billigere end du tror.

OUTSIDER ART (fotografi)

MIROSLAV TICHÝ

(1926-2011, CZECH REPUBLIC)


Jeg indrømmer at min første tanke var "hvad er det, der er så specielt med disse billeder." Fotografierne er gådefulde. Hjemmelavede kameraer. De mystiske skud, kropslinjerne, kvaliteten af billeder fra hans 'legetøjskameraer' og endda skaderne på udskrifterne gennem årene.

Miroslav Tichys kærlighed til kunsten er noget der bringer indre glæde, og ikke berømmelse. Billederne indeholder mange historier, og jeg tror det er det, vi som elsker at fotografere i sidste ende stræber efter at opnå, når vi tager vores dyre udstyr frem af kameratasken, for derefter at redigere på vores sidste nye computersoftware. Giv dig tid til at se videoen.

ROCK NALLE

Nalle - alias Roland Lyhr Sørensen - fylder 75

men den karismatiske sanger er på ingen måde færdig med at udvikle sit talent. Anmeldere, iagttagere og Nalle selv er ikke i tvivl:  Han har aldrig sunget bedre. Selv på sin 75 års fødselsdag gir han koncert sammen med sine Crazy Ivans, nærmere bestemt på MULDBJERG MØLLE ved SPJALD - Koncerten er dog for længst udsolgt. Resten af 2018 og ind i 2019 er der planlagt masser af koncerter over hele landet + koncerter i Norge og Sverige.

NALLE & HIS CRAZY IVANS

feat. SØREN RISLUND

Blues & Roots music i sin reneste og ædleste form


Der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske bluesscene har at byde på.​

"STILHEDENS PARADOKS"

Haiku inspirerede lyrik (Martin Taarup) og foto (Ivan Sand)


Den lyrik vi arbejder med er inspireret af Haiku-digtning. Vi har fundet vores egen inspiration og form i foreningen af lyrik og fotografi, dog har vi valgt at overholde lyrikkens stramhed med 17 stavelser, som fordeles på tre linjer med 5-7-5 stavelser.

Det er små naturdigte. De handler om noget, man oplever med sine sanser: ser, hører, føler, lugter eller smager. De foregår i nuet, beskriver en begivenhed, som når man "fanger en situation" med sit kamera. Haiku er også antydningens kunst. Desuden kan to begreber sættes op mod hinanden, f.eks. noget uforanderligt og noget, der forandrer sig. Ro - bevægelse. Haikudigte stammer fra Japan.

Et par Grøndlands billeder fra 2017

Klik for større billeder


Et kig tilbage fra Grønlandsturen 2017. Var ved at formatere kortet i mit kamera, da jeg opdagede der lå billeder fra turen.

Download gratis print-selv A3-plakat

NALLE AND HIS CRAZY IVANS.


Ønsker du at printe plakaten i A4 i stedet for A3:

I dine printerindstillinger sætter du flueben ud for at plakaten skal skaleres/tilpasses det papir, den printes på.

Plakaten kan printes på helt almindeligt printerpapir – jeg vil dog anbefale glossy printerpapir.


Foto & Artwork: © Ivan Sand

FORSIDEN    I    SENEST NYT    I    MUSIKKEN    I    FOTOGRAFIET    I    GRAFISK    I    KONTAKT

© 2019 Ivan Sand