FOTOGRAFI
Fotografier der dokumenterer, iscenesætter

og eksperimenterer med virkeligheden

Jeg troede, at jeg havde hele verden perfekt indrammet, men nye perspektiver fandt mig. Måske er det derfor jeg aldrig stopper med at fotografere.

"At indfange og skabe billeder, at fortælle en historie, at udtrykke den jeg er og kombinere det i ét. Det må være det, som holder flammen i gang hos mig". For mig er det nøglen til den kreative proces, som jeg finder konstant udfordrende og inspirerende.


Jeg er begejstret for nye ideer og projekter. Processen i at fotografere og præsentere fotografiet i en kvalitet, der repræsenterer mit personlige udtryk, er det der gør, at jeg kan være i denne verden.

En samling af personlige projekterMIXED MEDIA PHOTOGRAPHY

FRAGMENTER AF VIRKELIGHEDEN

En anden måde at se det samme på


■ Jeg elsker at lege med virkelighedsopfattelsen, - dekonstruere og genkonstruere det jeg ser, - tage udgangspunkt i fotografiet som råmateriale og derefter transformere og ændre det. Som udgangspunkt stoler vi på vores sanser og antager, at det, vi ser på et fotografi, generelt er virkeligt, så hvorfor ikke skabe en anden virkelighed, - noget, der ikke eksisterer med det blotte øje?


■ Med en blanding af kamerateknikker ICM (Intentional Camera Movement), dobbelteksponeringer og efterbehandling har jeg udviklet disse maleriske billeder af både genkendelige og abstrakte scener til en stil, der går ud over, hvad mange anser for fotografering.


■ ICM er ikke en ny trend inden for fotografering, men går tilbage til midten af det 20. århundrede, da fotografer som Ernst Haas eksperimenterede med at flytte kameraet, mens han tog sine eksponeringer.

Hellere ét foto i hånden end ti på telefonen

"Jeg er ligeglad med, om udskriften er digitalt eller analogt, det der generer mig, er at man ikke kan røre fotografier længere. For mig er et fotografi et objekt, som du skal holde i hånden og se på"


Alle mine print som bliver lavet, er printet på Epson Stylus Pro 4900 primært på Hahnemühle Photo Rag 308 g/m² og CANSON Baryta Photographique 310 g/m² papirer. Begge papirer sikrer billederne en lang holdbarhed, lysægthed og arkivfasthed.


Printer: Epson Stylus Pro 4900

Epson blæk: 3 sorte toner og 7 farver