OM FOTOGRAFIET

En samling af personlige projekter

Fotografier der dokumenterer, iscenesætter

og eksperimenterer med virkeligheden


Jeg troede, at jeg havde hele verden perfekt indrammet, men nye perspektiver fandt mig. Måske er det derfor jeg aldrig stopper med at fotografere.

"At indfange og skabe billeder, at fortælle en historie, at udtrykke den jeg er og kombinere det i ét. Det må være det, som holder flammen i gang hos mig". For mig er det nøglen til den kreative proces, som jeg finder konstant udfordrende og inspirerende.


Jeg er begejstret for nye ideer og projekter. Processen i at fotografere og præsentere fotografiet i en kvalitet, der repræsenterer mit personlige udtryk, er det der gør, at jeg kan være i denne verden.

Hellere ét foto i hånden end ti på telefonen

"Jeg er ligeglad med, om udskriften er digitalt eller analogt, det der generer mig, er at man ikke kan røre fotografier længere. For mig er et fotografi et objekt, som du skal holde i hånden og se på"

Fotografi handler ikke kun om det rigtige øjeblik, det gode lys og komposition. Det handler om historier, stemninger og følelser. Bliver vi berørt af billedet, vi kigger på? og har det mediets sjæl og look.