CRAZY IVANS

CRAZY IVANS

Ivan Sand, Mik Schack, Søren Rislund & Olav Poulsen

Fra folk  -til blues  -til rock´n´roll

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny konstellation, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik!


Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land.

IVAN SAND den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever. Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.


SØREN RISLUND som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad. Købte sin første mundharmonika i 1964, og siden har bluesmusikken aldrig sluppet sit tag i ham.


MIK SCHACK favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i 1970 og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund.


OLAV POULSEN har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

Repertoiret er de klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning, -alt fremført med en kompetent glæde… Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre samme…